AVD Cross Dwingeloo 2019

Op zaterdag 26 oktober stond de allerlaatste AVD Cross op het programma. Voor mij een wedstrijd die ik erg graag wilde lopen omdat het parcours erg uitdagend en speels is.


Om 3 uur klonk het start schot. Na een wat mindere start volgde ik de opdracht die ik van mijn trainer (Eddy Kiemel) mee kreeg. Hard starten en dat vol houden voor 1 ronde. Daar steeds om de 2 rondes variëren in tempo.
Voor mij was dit de eerste cross wedstrijd en was dat even wennen. De benen voelde niet extreem sterk aan en het lichaam was wat moe. Dat is ook wel logisch gezien ik op trainingsweekend was met het Team 4 Mijl. Veel trainen, veel activiteiten.


Uiteindelijk kwam ik als 1e over de finish en kon ik de laatste ronde nog mooi door versnellen. Helaas was dit de allerlaatste AVD cross en zal ik volgend jaar dus opzoek gaan naar een nieuwe cross wedstrijd.


Voor volgende week staat de Platsoenloop op het programma. De week erna vertrek ik richting België voor een crosscup in Mol.