Nieuw Update

Foto: 7km van Martenshoek

                                                                                                                                          Nieuwe Update!


Na een tijdje afwezig te zijn geweest is er een hoop gebeurt! Na het Nederlands Kampioenschap 5000 meter ben ik op vakantie geweest. Tijdens vakantie kreeg ik te horen dat mijn trainer er mee stopte. Ik moest dus opzoek gaan naar een nieuwe trainer. Na een lange zoektocht en lang na denken heb ik besloten aansluiting te zoeken bij het Team4Mijl in Groningen.
Het 4Mijl team ligt mooi gecentreerd in Groningen en is erg goed te combineren met mijn opleiding (ALO). Mijn nieuwe trainer wordt Eddy Kiemel.
Samen met Eddy hoop kwalificatie af te dwingen voor het Europees Kampioenschap cross in Lissabon dit jaar.


Ondertussen heb ik alweer 2 wedstrijden gelopen. Hieronder zou ik een kort verslag uit brengen van deze twee:
4 Mijl van Assen
Mijn eerste wedstrijd na mijn vakantie periode was de 4 mijl van Assen. Een echte thuiswedstrijd voor mij. Dit jaar was de wedstrijd erg sterk bezet met onder anderen Roy Hoornweg en Niek Blikslager. Ik vocht voor elke plek wat resulteerde in een mooie 3e positie in een tijd van 19:34.


7 KM Van Martenshoek
Twee weken later stond de 7 kilometer van Martenshoek op het programma. Na 2 weken trainen onder Eddy was ik benieuwd wat mijn vorm nu zou zijn. Het weer was verre van ideaal, regen wind en een erg glad wegdek maakte het er niet makkelijker op. Samen met Niek Blikslager hard van start gegaan. Op 5km moest ik helaas lossen en bleef ik constant op 20 meter afstand lopen. Door hard door te lopen finishte ik uiteindelijk op een 2e positie in een tijd van 20:24. Met deze tijd was ik erg blij! Met dit vooruitzicht heb ik extreem veel zin in de 4 mijl van Groningen!

Bij deze wil ik mijn sponsoren bedanken voor het helpen richting al mijn wedstrijden toe! 

Bestel met korting al je magnesium! tom10km