Bikkelloop 2018

Er waren wat problemen maar er staat weer een blog op mijn website over de Bikkelloop!

De dag na de Bikkelloop.

Vandaag is er weer een nieuwe week aangebroken, de week van de 4 mijl van Groningen. Ik ben super in vorm, de trainingen en de wedstrijden gaan erg goed.
De bikkelloop van gisteren verliep makkelijk. Ik kon het tempo makkelijk volhouden. Voor mijn gevoel vloog ik erover en ik nog wel 5 kilometer zo door lopen. Het parcours was snel met weinig scherpe bochten. Ook stond er weinig wind waardoor ik makkelijker het tempo in mijn eentje kon volhouden. Op het laatste rechte stuk van de wedstrijd kon ik zelfs nog hard door versnellen. Ik liep daardoor een nieuw pr op de 5 kilometer van 14.44. Het parcours is exact uit gemeten en de start en finish zijn ook op verschillende plaatsen.
Met nog een kleine week te gaan ben ik benieuwd wat ik kan lopen op 4 Engelse mijl. De wind staat voor nu nog exact goed (zw3) en de temperatuur ligt rond de 20 graden. Deze week zal een wat rustigere week worden met niet zoveel kilometers als de voorgaande weken. Verderop in de week breng ik nog een bezoekje bij Zechsal in Veendam om hun te bedanken voor hun producten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.